EPIC

EPIC BLANDARE & SQUARE TILLBEHÖR

EPIC - EN STORSLAGEN NYHET

Med hjälp av naturens kraft vill vi uttrycka känslan i Epic från Gustavsberg.

En modern blandare som möter marknadens högt ställda krav, även de mest trendmedvetnas. Med sin avskalade skandinaviska design erbjuder Epicserien fina proportioner. Den stolta blandarkroppen med den tunna spaken erbjuder något nytt för ögat. Spaken har dessutom vad vi kallar ”soft move” vilket ger en precis och mjuk manövrering av blandaren.

Vissa blandare ska vara diskreta, andra ska ta plats och sätta tonen. Epic tillhör den senare. Oavsett om ytan är i blankaste krom, borstad mässing eller matt svart, är det en blandare som gör intryck – precis som en episk naturupplevelse. Vi vill ju inte bara motsvara dina förväntningar – vi vill överträffa dem. Först då är det vad vi kallar Epic.

DETALJERNA GÖR HELHETEN

För ett komplett och matchat sortiment erbjuder vi också nya exklusivt designade badrumstillbehör i serien Square.

Detaljer som med sina raka linjer och rundade hörn passar i de allra flesta badrum. Om du inte ska bygga nytt eller renovera helt kan nya tillbehör vara det som ger ditt badrum ett litet lyft och får det att kännas nytt och fräscht.
Square tillverkas i tre färgalternativ; klassiskt krom, vår unika borstade mässing som håller sig snygg över tid, utan beläggning eller missfärgning, till sobert matt svart. Färgerna/materialet är desamma som vår nya blandarserie Epic men Square passar även perfekt till våra övriga badrumsprodukter. Det är bara att mixa och matcha efter eget tycke och smak.

BLACK IS BACK

DET NYA HETA – DUSCHA SVART

Gustavsbergs produkter har i alla tider stått för hög kvalitet, med fokus på funktion och modern design.

Nu lanserar vi det nya heta – matt svart. Ett välkommet tillskott i vår omtyckta takduschserie Round & Square med Estetic duschblandare i samma svarta färg.

Välj den form som passar dig bäst, rund eller fyrkantig.