[Translate to English:]


Pågående kampanjer

Gustavsbergs produkter finns inom flera prissegment för att passa varje plånbok. Dessutom är våra produkter billiga att äga tack vare hög kvalitet som garanterar lång livslängd.

Latest news from Gustavsberg bathroom supplier

 

Latest and local news

Stay tunned for more updates

[Translate to English:]


För att det är smart

Vi vill göra din vardag enklare och snyggare. Smart design är både skön för ögat och skön för dig varje gång den används i många, många år framöver. Något som också kännetecknar våra produkter är att.

[Translate to English:]


För kvaliteten

Ett badrum ska hålla länge. Det gäller produkternas funktion såväl som utseende och komfort. Eftersom alla delar i badrummet slits tillsammans är det viktigt att alla produkter du väljer håller samma höga kvalitet.

[Translate to English:]


Mässa

Mött oss i vår monter A18:20 på Nordbygg. Vi kommer att visa våra nyheter, vår succé Hygienic Flush, energismarta blandare, miljösmarta badrum och mycket mer >.

[Translate to English:]


För flexibiliteten

Våra produkter har utvecklats för att täcka behov i små badrum, stora badrum, offentliga badrum och badrum inom vården. Vi vill ge dig bästa möjliga stöd när du skapar ett komplett badrum, från snygg design till ergonomiska lösningar för installatören som ska göra jobbet. Link

[Translate to English:]


För det breda sortimentet

Vi är en komplett leverantör av badrum av hög kvalitet. Nordisk standard och renodlad, tidlös design gör det enkelt att kombinera alla produkter från Gustavsberg för att skapa det badrum som passar dig.

[Translate to English:]


För service och reservdelar

Produkter som håller länge kan kräva reservdelar även efter att den har slutat tillverkas. Därför garanterar vi att det finns reservdelar till din produkt från Gustavsberg även 10 år efter att den – eventuellt.

 To the top